🦝 Aöf Tarih Güz Dönemi Sınav Soruları
SınıfGüz Dönemi; AÖF 2. Sınıf Bahar Dönemi; AÖF 2. Sınıf Güz Dönemi; AÖF 3. Sınıf Bahar Dönemi; Çıkmış Sorular; Deneme Sınavları; TYT - AYT Tarih Soru; TYT Fizik Soru; TYT Kimya Soru; TYT Matematik Soru; TYT Türkçe Soru;
AÖFSınav Birliği └ GÜZ DÖNEMİ ARA SINAVI: 10-11 Aralık 2011 └ GÜZ DÖNEMİ YILSONU SINAVI: 21-22 Ocak 2012 Kredi, o dersin önemini gösterir. Örnek vermek gerekirse Türk Dili 2, Tarih 2 veya İngilizce 2 kredidir, üretim yönetimi dersi 4, yöneylem 4, maliyet muhasebesi 4. Veya 3. Beden, müzik, resim gibi derslerin
AraSınav Soruları: Dönem Sonu Soruları: Üç Ders Soruları: Ders Özeti: Deneme Soruları: MAT103U GENEL MATEMATİK 1-Güz: Örnek: MUH101U GENEL MUHASEBE 1-Güz: Örnek: HUK101U HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 1-Güz: Örnek: İKT101U İKTİSADA GİRİŞ 1-Güz: Örnek: ALM- ING 101U ALMANCA I- İNGİLİZCE I.Not Bölümüne Dilinizi Yazınız
ÖSYM MEB ve AÖF Sınav Görev Duyuruları. February 3 ·. Öğretmenlere 2 Oturum Sınav Görevi. 21 Şubat tarihinde 2 oturum olarak yapılacak 2020 ALES/2 2020 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2 oturum) için görevli başvuru ekranları açıldı. 2-9 Şubat tarihleri arasında
AöfBahar Dönemi Dönem Sonu Sınav Soruları ve Cevap Anahtarları Aöf 2015-2016 Öğretim Yılı Yaz Okulu Duyurusu Ortak Kodlu Olarak Okutulan Derslere İlişkin Sınav Duyurusu Aöf Bahar Dönemi Ders Ekle-Sil İşlemi ve Kredi Kartı/Banka Kartı İle Online Ödeme İşlemleri Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2015
ÇIKMIŞSORULAR : AÖF GÜMÜŞ NOT: AÖF ONLINE KURS : Soru Cevap : İletişim ÜCRETSİZ GÜMÜŞ NOTLAR 19.05.2022 AÖF not hesaplama robotu 29.04.2022. AÖF sınavlarına son hafta nasıl hazırlanmalı? 13.05.2022 : Atatürk Üniversitesi (ATA AÖF 20019-2020 Güz dönemi geçme sistemine göre hesaplanmıştır.
AÖFsınav soruları güz bahar dönemi ara sınav vize final aöf çıkmış sorular ve cevapları. Açıköğretim fakültesi kredili sistem sınav soruları indir 2013 2014 2015. Kamu Yönetimi, İlahiyat, sosyal hizmetler bölümlerinin AÖF sınav tarihleri belli olduktan sonra sınavlara erkenden çalışmaya başlayabilirsiniz.
aöfçıkmış soruları pdf olarak indirebilirsiniz. Açıköğretim fakültesi sınavları çalışırken en önemli ders kaynakları öncelikle aöf çıkmış sorular olarak bilinir çünkü her sınavdan önce kesinlikle eski döneme ait sorular çıkmaktadır. AÖF güz dönemi ve bahar dönemi ara sınav vize ile
Bütünbu sorularınızın cevabını şu ana kadar çıkmış eski yıl sınav sorularını çözerek alabilmemiz mümkündür. AKADEMİ AÖF (1 günde AÖF) AÖF ÇIKMIŞ SORULAR SON 3-5 YILI KAPSAMAKTADIR. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-1. (Çıkmış Sorular) Türk Dili 1. (Çıkmış Sorular) İngilizce-1. (Çıkmış Sorular)
Vize Bitirme, Telafi ve Tek Ders Sınavı Tarihleri. Güz Dönemi. Bahar Dönemi. Ara Dönem (Vize) Sınavları. 30 - 31 Ekim 2021. 16 - 17 Nisan 2022. Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) 18 - 19 Aralık 2021. 04 - 05 Haziran 2022. Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) 22 - 23 Ocak 2022. 02 - 03 Temmuz 2022. Mezuniyete Üç Ders Sınavı. 24
Rektörlüktenyapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Değerli öğrencilerimiz, Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacaktır.' Açıklamada, Açıköğretim Sistemi ile ilgili soru ve
AÖFAÇIKÖĞRETİM SINAV YERİ DEĞİŞTİRME. Güz Dönemi Ara 8 Ekim 2018 Söz konusu tarihe kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, güz dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilir. Güz Dönemi Dönem Sonu 26 Kasım 2018 Söz konusu tarihe kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, güz dönemi dönem sonu sınavına ilgili
d5OD5m.
Haberler Güncelleme18 Ağustos 2021, 1455 2020 yılında ortaya çıkan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’de bir çok sınav gibi açıköğretim bahar dönemi sınavlarıda online yapılmıştır. Şu an henüz pandemi geçmemiş olup hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi için 2020 – 2021 öğretim yılı sınav takvimlerini açıklandı. Pandemi nedeniyle 2020 – 2021 yılı güz dönemi arasınavları ve dönem sonu sınavları online olarak yapılacak. Açıköğretim güz ve bahar dönemi arasınavında genelde ders kitabının yarısından sorumlu olunur. Dönem sonu sınavında ise tüm ünitelerden sorumlu olunmaktadır. Sınav sorumluluk üniteleri için tıklayınız. Açıköğretim 2021 – 2022 Sınav Tarihleri için TIKAYINIZ. Açıköğretim sınavlarına düzenli olarak çalışmanız sizlere dersleri geçmenizde çok fayda sağlayacaktır. Kendi kendinizin öğretmeni olacağınız için planlı ve düzenli bir şekilde günlük olarak çalışmanızı öneriyoruz. Arasınav ve dönem sonu sınavına çalışma teknikleri için tıklayınız. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyoruz. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu sınavları çevrim içi online yapılacak olup sürece ilişkin takvim aşağıda verilmiştir. 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Çevrim İçi Online Ara Sınav Takvimi Sınav Giriş Bilgisi Adresi Sınavda Sorumlu Olunan Yarıyıl Dersleri ve Sınav Tarihleri 2. ve 6. Yarıyıl Dersleri 29 Mayıs 2021 Cumartesi 30 Mayıs 2021 Pazar 31 Mayıs 2021 Pazartesi 4. ve 8. Yarıyıl Dersleri 5 Haziran 2021 Cumartesi 6 Haziran 2021 Pazar 7 Haziran 2021 Pazartesi Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır. 2021 Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları Online Olarak Yapılacak1. Yarıyıl ve 5. Yarıyılda okutulan fark dersleri 16,17,18 Ocak 2021, 2, 5 ve 7. Yarıyıl dersleri ise 23,24,25 Ocak 2021 tarihlerinde sınav olacak. Ayrıca bu yıl online sınavlarda 7. yarıyılda sadece 1 dersten açık uçlu soru sorulacak. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara sınavları çevrim içi online yapılacak olup sürece ilişkin takvim aşağıda verilmiştir. 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Çevrim İçi Online Ara Sınav Takvimi Sınav Giriş Bilgisi Adresi Sınavda Sorumlu Olunan Yarıyıl Dersleri ve Sınav Tarihleri 2. ve 6. Yarıyıl Dersleri 10 Nisan 2021 Cumartesi 11 Nisan 2021 Pazar 12 Nisan 2021 Pazartesi 4. ve 8. Yarıyıl Dersleri 17 Nisan 2021 Cumartesi 18 Nisan 2021 Pazar 19 Nisan 2021 Pazartesi Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır. 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Çevrim İçi Online Ara Sınav Takvimi Sınav Giriş Bilgisi Adresi Sınavda Sorumlu Olunan Yarıyıl Dersleri ve Sınav Tarihleri 1. Yarıyıl Dersleri 5. Yarıyılda Okutulan Fark Dersleri* 16 Ocak 2021 Cumartesi 17 Ocak 2021 Pazar 18 Ocak 2021 Pazartesi 3, 5 ve 7. Yarıyıl Dersleri 23 Ocak 2021 Cumartesi 23 Ocak 2021 Pazar 24 Ocak 2021 Pazartesi Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara sınavları çevrim içi online yapılacak olup sürece ilişkin takvim aşağıda verilmiştir. 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Çevrim İçi Online Ara Sınav Takvimi Sınav Giriş Bilgisi Yayım Tarihi 1 Aralık 2020 Salı Sınav Giriş Bilgisi Adresi Sınavda Sorumlu Olunan Yarıyıl Dersleri ve Sınav Tarihleri 1. Yarıyıl Dersleri 5. Yarıyılda Okutulan Fark Dersleri* 12 Aralık 2020 Cumartesi 13 Aralık 2020 Pazar 14 Aralık 2020 Pazartesi 3, 5 ve 7. Yarıyıl Dersleri 19 Aralık 2020 Cumartesi 20 Aralık 2020 Pazar 21 Aralık 2020 Pazartesi *Fark Dersleri Listesi için tıklayınız. Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır. Sınavda 17 lisans programımızda 7. yarıyıldaki sadece bir derste çoktan seçmeli soruların yanında kısa ve uzun cevaplı açık uçlu sorular da sorulacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız. SINAV TARİHLERİ Sınav Türü Sınav Tarihleri Güz Dönemi Çevrim İçi Online Ara Sınavı 12-13-14 Aralık 2020 19-20-21 Aralık 2020 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 16 – 17 Ocak 2021 Bahar Dönemi Ara Sınavı 10 – 11 Nisan 2021 Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 29 – 30 Mayıs 2021 Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos 2021 SINAV MERKEZİ TERCİHİ SON TARİHLERİ Sınav Türü Son Tercih Tarihi Açıklama Güz Dönemi Ara 19 Ekim 2020 Söz konusu tarihe kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, güz dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilir. Güz Dönemi Dönem Sonu 04 Aralık 2020 Söz konusu tarihe kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, güz dönemi dönem sonu sınavına ilgili sınav merkezinde girebilir. Bahar Dönemi Ara 01 Mart 2021 Söz konusu tarihe kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilir. Bahar Dönemi Dönem Sonu 19 Nisan 2021 Söz konusu tarihe kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi dönem sonu sınavına ilgili sınav merkezinde girebilir. Yaz Okulu Sınavı 09 Temmuz 2021 Söz konusu tarihe kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, yaz okulu sınavına ilgili sınav merkezinde girebilir. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SINAV TAKVİMİ Sıkça Sorulan Sorular Açıköğretim 2020 - 2021 Güz Dönemi Arasınavları 12 – 13 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacak. Açıköğretim 2020 - 2021 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları 16 – 17 Ocak 2021 tarihlerinde yapılacak. Açıköğretim 2020 - 2021 Güz Dönemi Arasınavları 10 – 11 Nisan 2021 tarihlerinde yapılacak. Açıköğretim 2020 - 2021 Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları 29 – 30 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılacak. Açıköğretim 2021 Yaz Okulu Sınavları 08 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacak. 0 Mutlu 0 Üzgün 0 Sinirli 0 Şaşırmış 0 Virüslü
GündemAÖF soruları ve cevapları 2021 yayınlandı mı? Açıköğretim Fakültesi vize sınav sonuçları açıklandı mı?HaberlerGündem Haberleri AÖF soruları ve cevapları 2021 yayınlandı mı? Açıköğretim Fakültesi vize sınav sonuçları açıklandı mı?AÖF vize sınavlarının tamamlanmasının ardından gözler Açıköğretim Fakültesi'ne çevrildi. Sınav sorularının ve cevaplarının yayınlanmasını bekleyen öğrenciler sınav sonuçları için geri sayıma geçti. Peki, AÖF sınav soruları ve sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? - 1715 Son Güncellenme - 1716 Güncelleme - 1716Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi vize sınavları hafta sonu gerçekleşti. İki gün süren sınavların ardından gözler AÖF'e çevrildi. AÖF sınav soruları ve cevaplarının kısa bir süre içerisinde açıklanması SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?AÖF soruları ve cevapları geçtiğimiz yıllarda sınavların bitmesinin ardından bir iki gün içerisinde erişime açılıyor. Bu yıl da öyle olması SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?AÖF sınav sonuçları için tarih belirlenmedi. Önceki yıllarda olduğu gibi on beş içerisinde sınav sonuçları internetten SINAV SORULARI VE SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ
Haberler Güncelleme10 Şubat 2022, 1137 1. Ricardo’nun, ülkelerin en iyi ve en elverişli şartlarda ürettikleri malların üretiminde uzlaşmaları ve bütün imkânlarını bu malların üretimine harcamaları, buna karşılık en pahalı ve en zor şartlarda ürettikleri malların üretiminden vazgeçmeleri gerektiğini açıkladığı teorisi aşağıdakilerden hangisidir? A. Rant teorisi B. Mutlak üstünlükler teorisi C. Gelir dağılımı teorisi D. Karşılaştırmalı üstünlükler teorisi E. Uluslararası mübadele teorisi Doğru Cevap "D" Karşılaştırmalı üstünlükler teorisi Doğru Cevap "D" Karşılaştırmalı üstünlükler teorisi Soru Açıklaması 2. Modern sosyalist düşüncenin temeli aşağıdakilerden hangisidir? A. Kitlelerin eşitsizliği ve sefaleti B. Kârların azalma eğilimi C. Kaynakların kötü kullanımı D. Çevreci olmayan üretim E. Yıkıcı ve ezici rekabet Doğru Cevap "A" Kitlelerin eşitsizliği ve sefaleti Doğru Cevap "A" Kitlelerin eşitsizliği ve sefaleti Soru Açıklaması 3. İktisadi düşünce tarihini, yanlıştan doğruya giden doğrusal bir çizgi gibi değerlendiren iktisatçı grubu aşağıdakilerden hangisidir? A. Relativist iktisatçılar B. Parasalcılar C. Absolutist iktisatçılar D. Subjektif iktisatçılar E. Objektif iktisatçılar Doğru Cevap "C" Absolutist iktisatçılar Doğru Cevap "C" Absolutist iktisatçılar Soru Açıklaması 4. Mill’in faydacılık konusunda etkilendiği düşünür aşağıdakilerden hangisidir? A. B. C. T. Malthus D. E. Doğru Cevap "E" Doğru Cevap "E" Soru Açıklaması 5. Karl Marx’ın iktisadında, artı değer ve emeğin sömürüsü ile ilgili olarak, malların üretim koordinasyonunu sağlayan taraf aşağıdakilerden hangisidir? A. Kapitalist B. İşçi sınıfı C. Devlet D. Parlamenter E. Toprak sahibi Doğru Cevap "A" Kapitalist Doğru Cevap "A" Kapitalist Soru Açıklaması 6. Ekonomi terimi aşağıdaki düşünürlerden hangisine aittir? A. Çiçero B. Platon C. Sokrat D. Ksenofon E. Aristo Doğru Cevap "D" Ksenofon Doğru Cevap "D" Ksenofon Soru Açıklaması 7. Adam Smith’in görünmeyen el kavramı aşağıdakilerden hangisini ifade eder? A. İnsanlar tarafından üretilmiş üretim faktörünü B. Sahibine el değiştirmek suretiyle kâr getiren maddeleri C. Rekabetçi koşullarda işleyen piyasa mekanizmasını D. Toplumdaki kişilerin toplam çalışma gücünü E. Malların arz ve talebi tarafından belirlenen piyasa fiyatını Doğru Cevap "C" Rekabetçi koşullarda işleyen piyasa mekanizmasını Doğru Cevap "C" Rekabetçi koşullarda işleyen piyasa mekanizmasını Soru Açıklaması 8. Temelde devlet müdahalesinin gerekliliğini savunan ve devleti ekonomik aktivitede denetleyici, düzenleyici ve yeri geldiğinde düzeltici bir güç olarak ele alan düşünce aşağıdakilerden hangisidir? A. Ütopik sosyalizm B. Revizyonist sosyalizm C. Sendikalizm D. Müdahaleci - devletçi sosyalizm E. Anarşizm Doğru Cevap "D" Müdahaleci - devletçi sosyalizm Doğru Cevap "D" Müdahaleci - devletçi sosyalizm Soru Açıklaması 9. Fransız merkantilizminin diğer adı aşağıdakilerden hangisidir? A. Kameralizm B. Sanayi Merkantilizmi C. Külçeci Merkantilizm D. Ticari Merkantilizm E. İlkel Merkantilizm Doğru Cevap "B" Sanayi Merkantilizmi Doğru Cevap "B" Sanayi Merkantilizmi Soru Açıklaması 10. Aşağıdakilerden hangisi liberal fikir adamlarından biri değildir? A. John Locke B. David Hume C. Adam Smith D. Immanuel Kant E. John Doğru Cevap "E" John Doğru Cevap "E" John Soru Açıklaması 11. Monetarizmde konjonktürel dalgalanmaların temel nedeni aşağıdakilerden hangisidir? A. Müdahaleci makro politikalar B. Petrol krizi gibi dış şoklar C. Ödemeler bilançosu açıkları D. Siyasi otoritedeki zaaflar E. Bireylerin rasyonel beklentileri Doğru Cevap "A" Müdahaleci makro politikalar Doğru Cevap "A" Müdahaleci makro politikalar Soru Açıklaması 12. Bilimsel Araştırma Programları Yaklaşımı aşağıdaki düşünürlerden hangisine aittir? A. Schumpeter B. Marshall C. Lakatos D. Ricardo E. Kuhn Doğru Cevap "C" Lakatos Doğru Cevap "C" Lakatos Soru Açıklaması 13. Aşağıdakilerden hangisi Eski Çağ toplumlarının özelliklerinden biri değildir? A. Küçük toprak sahipliğinin yaygın olması B. Tarım toplumları olmaları C. Geçimlik ekonomi D. Köleliğin yaygın olması E. Toprak sahibi olmamaları Doğru Cevap "A" Küçük toprak sahipliğinin yaygın olması Doğru Cevap "A" Küçük toprak sahipliğinin yaygın olması Soru Açıklaması 14. Ütopik sosyalistlerle ilgili aşağıda verilen ifadelerden hangisi doğrudur? A. Sisteme yönelik analitik araştırma ve çıkarımlarda bulunmuşlardır. B. Gerçekte var olan ile olması gerekeni karşılaştırmışlardır. C. Yeni kurulacak sistemin temellerine ve işleyişine önem vermişlerdir. D. Rekabetin toplum için yararlı olduğunu düşünmüşlerdir. E. 19. yüzyıl Avrupası’nda kapitalizmin iyi işlediğini savunmuşlardır. Doğru Cevap "B" Gerçekte var olan ile olması gerekeni karşılaştırmışlardır. Doğru Cevap "B" Gerçekte var olan ile olması gerekeni karşılaştırmışlardır. Soru Açıklaması 15. Karl Marx’a göre, kapitalist sistemin dinamik elementi aşağıdakilerden hangisidir? A. Toprak rantının genişlemesi B. Halk yığınlarının refahı C. Devletin ortadan kaldırılması D. Kâr peşinde koşan kapitalist sınıf ve onun aktiviteleri E. Özel mülkiyet yerine kamu mülkiyetinin benimsenmesi Doğru Cevap "D" Kâr peşinde koşan kapitalist sınıf ve onun aktiviteleri Doğru Cevap "D" Kâr peşinde koşan kapitalist sınıf ve onun aktiviteleri Soru Açıklaması 16. Genel olarak insanın kendi yaşamını düzenlemesini yeniden gündeme alan ve hem düşüncenin hem de toplumsal yaşamın köklü değişimlere uğrayacağı bir sürecin felsefi başlatıcısı olan hareket aşağıdakilerden hangisidir? A. 17. ve 18. yüzyıl Rasyonalizm B. 17. yüzyıl Ulusların Zenginliği C. 18. yüzyıl Politik İktisat D. 18. yüzyıl Skolastik Düşünce E. 15. ve 18. yüzyıl Merkantilizmi Doğru Cevap "E" 15. ve 18. yüzyıl Merkantilizmi Doğru Cevap "E" 15. ve 18. yüzyıl Merkantilizmi Soru Açıklaması 17. Karl Marx’a göre ekonomik dalgalanmaların temel sebebi aşağıdakilerden hangisidir? A. Tüketimin, üretimden büyük olması B. Yatırım harcamalarındaki volatilite oynaklık C. Piyasalarda rekabet olması D. Maliyetlerin düşürülme çabası E. Azalan verimler yasasının işlemesi Doğru Cevap "B" Yatırım harcamalarındaki volatilite oynaklık Doğru Cevap "B" Yatırım harcamalarındaki volatilite oynaklık Soru Açıklaması 18. Aşağıdakilerden hangisi hem toplumda hem de ekonomide doğal düzenin olduğunu savunan görüştür? A. Sosyalizm B. Fizyokratlar C. Kameralizm D. Merkantilizm E. Colbertizm Doğru Cevap "B" Fizyokratlar Doğru Cevap "B" Fizyokratlar Soru Açıklaması 19. Merkantilist dönemle ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? A. Bullionizm, dış ticarette hakim sistem olmuştur. B. Denizcilik faaliyetlerinin ve kanunlarının ortaya çıktığı bir dönemdir. C. Sömürgecilik politikasına son verilmek istenmiştir. D. Aristokrasinin ticari kesime destek verdiği bir dönem olmuştur. E. Mamul mal ihraç etmek teşvik edilmiş; ancak ithal etmek engellenmiştir. Doğru Cevap "C" Sömürgecilik politikasına son verilmek istenmiştir. Doğru Cevap "C" Sömürgecilik politikasına son verilmek istenmiştir. Soru Açıklaması 20. Aşağıdakilerden hangisi Konfüçyüs’e ait bir düşünce değildir? A. Devlet iktisadi hayata fazla müdahale etmemelidir. B. Vergiler düşük tutulmalıdır. C. Hükümdar halka devleti sevdirmelidir. D. Devlet iktisadi hayatta rekabetçi olmamalıdır. E. Birey özgürce yetiştirilmelidir. Doğru Cevap "E" Birey özgürce yetiştirilmelidir. Doğru Cevap "E" Birey özgürce yetiştirilmelidir. Soru Açıklaması TEST KONTROL EDİNİZ. 0 Mutlu 0 Üzgün 0 Sinirli 0 Şaşırmış 0 Virüslü Benzer Haberler Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Giriş YapAçıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!
Oluşturulma Tarihi Ocak 14, 2018 2209AÖF sınav soruları ve cevapları, cumartesi ve pazar günü katılım sağladıkları güz dönemi sınavının ardından öğrencilerin odak noktası oldu. Türkiye genelinde 13-14 Ocak tarihlerinde birçok merkezde gerçekleştirilen sınavların ardından gözler AÖF sınav soruları ve cevapları duyurusuna kilitlendi. Peki, öğrencilerin merakla araştırdığı AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgilerAnadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi sonu sınavları bugün itibariyle başladı. Yaşadıkları zorlukları ve sınav sorularına ilişkin düşüncelerini sosyal medyadan paylaşan açıköğretim öğrencileri şimdiden AÖF soruları ve cevaplarının yayımlanacağı tarihi merak ediyor. Peki ilk oturumlar nasıl geçti? AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak?Anadolu Üniversitesi AÖF Açıköğretim Fakültesi 13 Ocak oturumları ardından gözler sorular ve cevaplara çevrildi. Sosyal medya ve çeşitli forumlar üzerinden bilgi alışverişinde bulunan açıköğretim öğrencileri, bir yandan bugünkü AÖF soruları üzerine yorumlar yaparken bir yanda da soru- cevap tarihini sorguluyor. AÖF soru ve cevapları henüz yayınlanmadı ancak birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. AÖF sonuçlarının açıklanması ise bir süre daha SORU YORUMLARINihat Küçükyıldız topduzu kimya deneme sınavlarındaki sorulardan sorulmadı, ayıp ettin AÖFMurat tmurat167 Abi AÖF sınavında şıklarda ""Ricardo"" gördüm soruyu okumadan işaretledim bı soru Feda olsunİbrahim ibrhm37 Aöf tarihinin en zor Türk İdare tarihi sınavıydı sanırım bu seneselin mestanelik sınavım iyi geçince içime şıkı şıkı zil çalan bi manuş baba çöreklendi. Bozmadan beyyle beyle devam .Yusuf YILDIRIM Yusuf_Y2406 Seni yenecem aöf sosyalhizmetler ankaraoğuzhan bekdemir oguzhan_28 Ben Türk idare tarihini bu kadar detaylı bilsem milletvekili olurdum teşekkürler AÖF hiç şaşırtmadınDB Olcak Ablanız 🇹🇷 sbhbilimciPeki en kötü sınavın Türk dili olması Aöfemredersiniz 👑 defenderr4 Aöf sınavını 5 dk bitirip 25 dakika uyuduğum doğrudurEmre ŞEN emresennnnnn Aöf bizi bitirdin beElif Tuncer Eliftuncer0342 Bugünkü aöf sınavında twitter ile ilgili soru çıkmıştı. Tabiki doğru yaptım. Ee boşuna kullanmadık bu zamana kadar twitterı. Bir gün işe yarayacağını biliyordumGökhan Ayvaz GkhanAyvaz52 Hayır Ne sınavına girdim anlamadım galiba geçersem direk Prof yapacaklar AÖF bitirdin beniAÖFÖyku Koray oyku_koray Sen açıköğretim sınavısın kendine gel. AÖFEn-san erenjdaze 2 saat önceYauv bana mı zor geldi bu seferki aöf sınavları anlamadım poşet bıçaklıycam Ygtcklr Aöf çıkmış sorulardan gelince çok kolay sınav eyvErcan Mert ercanmertx Aöf beni çarpanlarıma ayırdıAÖF SINAVLARI SAAT KAÇTA YAPILIYOR?Türkiye çapında gerçekleşecek olan AÖF’ün ilk oturumu saat 0930’ta, öğleden sonraki sınav oturumları ise saat 1400’te başlayacak, 20 sorudan oluşan her ders için 30 dakika süre verilecek
aöf tarih güz dönemi sınav soruları